R&H Flyt & Transport grafik

Møbelopbevaring i isolerede og opvarmede lokaler

Nogle ting er for værdifulde til, at have stående på et støvet loft eller i en fugtig kælder.​

Hos R&H Flyt tilbyder vi opbevaring af møbler og andet flyttegods i isolerede og opvarmede lokaler nær Holbæk og i Nordsjælland.​

Opbevaring for firmaer og private

Har du et firma, hvor der er behov for noget ekstra plads til møbel-opbevaring, har vi masser af plads til rådighed. Det kan være, at du for en periode har brug for noget ekstra lagerplads til dine kontormøbler, arkiver, computere eller noget helt fjerde.

Vi tilbyder en fleksibel ordning, som tilgodeser dine behov – og derfor kan du sagtens komme til os, hvis du blot skal have opbevaret nogle paller i en uges tid. Vi er til for at hjælpe dig med møbelopbevaring.

Billig Opbevaring på Sjælland​​

Leder du efter billig opbevaring på Sjælland, så få et gratis tilbud fra os.
​Vi er oftest de billigste​ inden for både opbevaring og flytning inklusiv opbevaring. 

I vores depotrum sørger vi for en konstant fast temperatur og en lav luftfugtighed.

Med overvågning, er dine sager i de bedste hænder, når det kommer til opbevaring.

Når det kommer til møbelopbevaring, kender vi vigtigheden af, at dine møbler kommer til at stå i et aflåst, støvfrit og opvarmet rum uden fugt.

Ring eller skriv for et tilbud på billig opbevaring på Sjælland.

Opbevaring af møbler i Container.

Hos R&H Flyt tilbyder vi opbevaring af møbler i container eller isolerede og opvarmede lokaler nær Holbæk, Kirke Saaby og Roskilde. Har du brug for sikker møbel-opbevaring, har vi altid en plads til dine ting – uanset om det kun er en enkelt dag, flere uger eller år. Vi har masser af plads til opbevaring i alle størrelser. Der er plads til mindre indbo samt helt store huse.

Når du overlader dine ting i vores varetægt, sørger vi altid for en skånsom håndtering af dine møbler. Vi har nemlig stor respekt for dine ting. Vi giver dem en forsvarlig og grundig emballering, således at de kan opbevares sikkert og trygt.

Hvad koster møbelopbevaring?

Vores priser for møbelopbevaring varierer alt efter hvad meget, der skal opbevares – og hvor længe, det skal opbevares. Opbevaring af møbler i conatiner er billigere end i opvarmede lokaler, dog skal du være opmærksom på at ikke alle møbler tåler at stå uopvarmet. Vi lover dig, at vi altid finder frem til den bedste mulige pris og den løsning er der rigtig for dine møbler og flyttegods.

Kontakt os for at høre mere om priser og muligheder for opbevaring af møbler. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

​Hos R&H Flyt er vi et professionelt flyttefirma med kompetente flyttemænd, der flytter for private og erhverv i København, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Roskilde, Korsør, Kalundborg og Næstved, med andre ord hele Nordsjælland og Vestsjælland.

Følg os på Facebook:

Kontaktoplysninger

R&H Flyt & Transport 

Ordrupgade 12, 4060 Kirke Saaby

Telefon: 50 40 00 20

E-mail: henning@rh-flyt.dk