"Os med de gode kasser"

Flyttefirma afdeling:​

​Adresse samt opbevaring : Ordrup gade 12, 4060 Kirke Saaby

Følg os på Facebook:

Møbelopbevaring og opbevaring af andet flyttegods

Hos R&H Flyt tilbyder vi opbevaring af møbler og andet flyttegods i isolerede og opvarmede lokaler nær Holbæk og i Nordsjælland. Har du brug for sikker møbelopbevaring, har vi altid en plads til dine ting - uanset om det kun er en enkelt dag, flere uger eller år. Vi har masser af plads til opbevaring i alle størrelser, hvor der er plads til mindre indbo samt helt store huse. 

Når I overlader jeres indbo i vores varetægt, sørger vi altid for en skånsom håndtering af dine møbler, da vi har stor respekt for dine ting. Vi giver dem en forsvarlig og grundig emballering, således at de kan opbevares sikkert og trygt.

Opbevaring til firmaer og private

Har du et firma, hvor I har behov for noget ekstra plads til opbevaring, har vi masser af plads til rådighed. Det kan være, at du for en periode har brug for noget ekstra lagerplads til dine kontormøbler, arkiver, computere eller noget helt fjerde. 

​​Vi tilbyder en fleksibel ordning, som tilgodeser dine behov – og derfor kan du sagtens komme til os, hvis du blot skal have opbevaret nogle paller i en uges tid. Vi er til for at hjælpe dig med dine pladsbehov og møbelopbevaring.

Få uforpligtende tilbud på møbelopbevaring

Hos R&H Flyt sætter vi en ære i at opbevare dine møbler og andet flyttegods perfekt. Vi behandler alle ting med lige stor omhu, så du ikke skal bekymre dig om det. 

Vi er professionelle, som har arbejdet med møbelopbevaring i mange år - og siden da har vi hjulpet rigtig mange private og virksomheder med at få plads til deres ting et godt og sikkert sted, som bliver overvåget. Sikkerheden er altid i top. Skal du bruge noget plads til dine møbler?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 50 40 00 20 eller skriv til e-mail: henning@rh-flyt.dk.

Gå ind og like vores facebook side. Like, del og giv os ris og ros!​

​R&H Flyt |  Ordrup gade 12, 4060 Kirke Saaby  |  ​Tlf.: 50 40 00 20  |  henning@rh-flyt.dk  |  CVR: 40404414