"Os med de gode kasser"

Københavns afdeling:​

​Adresse samt opbevaring : Kanalholmen 20 - 22, Hvidovre

Følg os på Facebook:

Flyttekasser til store og små flytninger

Stå du og skal flytte, og mangler du en masse gode flyttekasser? Hos R&H Flyt har vi masser af forskellige flyttekasser til både små og store flytninger i Holbæk, Nordsjælland og Vestsjælland. Vælg mellem forskellige størrelser alt efter behov, og hvor meget du kan bære. 

Gør det nemmere for dig selv og arranger en struktureret flytning, hvor der er styr på alle dine ejendele. Det kan nogle stærke og robuste kasser til flytning hjælpe med. 

Vi bruger selv vores kasser, når vi flytter for vores kunder – og derfor ved vi, at de kan holde til lidt af hvert. Vi tilbyder:

  • Flyttekasser i god kvalitet - kun 25 kroner per styk
  • Pakkepapir i rulle - kun 110 kroner

Flyttekasserne skal altid opbevares indenfor i tørre lokaler. Hvis de står udenfor trækker de fugt, og bærerevnen forsvinder. Ødelagte flyttekasser skal erstattes af kunde.​

Brug flyttekasser, der holder

Hvor ofte har man ikke prøvet, at der går hul i en flyttekasse? Det er et irritationsmoment uden lige, og det kan bremse en flytning uhensigtsmæssigt. 

Derfor anbefaler vi nogle flyttekasser, der kan holde til at blive flyttet på flere gange og pakket sammen og åbnet igen. Vores papkasser til flytning er i rigtig høj kvalitet, som sikrer, at de er slidstærke og kan holde til at blive båret, selvom der er mange kilo i. 

Gør dig selv en tjeneste og køb nogle ordentlige kasser, når du skal flytte. Det betaler sig, da du ikke skal til at købe nye igen, når du engang flytter igen. Vi har altid en masse på lager, så kontakt os endelig, når du har brug for nogle flyttekasser.

Vi kan også hjælpe dig med din flytning

Ønsker du at gøre det ekstra nemt at flytte, kan du både købe flyttekasser hos os og lade os flytte for dig. Køb billig kasser eller få gode flyttekasser tilbud.

Flytning kan være en drænende proces, som de fleste gerne vil have overstået hurtigst muligt. Heldigvis er det noget, vi er specialister i og gør med glæde.

Kontakt os for køb af flyttekasser eller aftale for flytning på 50 40 00 20 eller skriv til e-mail henning@rh-flyt.dk

Benyt dig af formularen ved køb af flytteudstyr

Udfyld venligst formularen herunder, med hvad du ønsker at bestille, og vi kontakter dig efterfølgende.

Varerne kan leveres mod betaling  eller afhentes efter aftale på vores kontor belliggende på Højvang 2, 4300 Holbæk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gå ind og like vores facebook side. Like, del og giv os ris og ros!​

​R&H Flyt & Transport ApS  |  Højvang 2, 4300 Holbæk  |  ​Tlf.: 50 40 00 20  |  henning@rh-flyt.dk  |  CVR: 21590673