"Os med de gode kasser"

Københavns afdeling:​

​Adresse samt opbevaring : Kanalholmen 20 - 22, Hvidovre

Følg os på Facebook:

Flyttetilbud til en konkurrencedygtig pris


​Skal du flytte, og søger du et godt flyttetilbud hos et professionelt flyttefirma i Holbæk, Nordsjælland eller Vestsjælland? Så er du kommet til det helt rette flyttefirma. Her kan du få et flyttetilbud til en konkurrencedygtig pris, hvor du selv kan bestemme, hvad vi skal gøre for dig. 

Du kan få en totalløsning, hvor vi klarer alt fra nedpakning af indbo og låner flyttekasserne til dig, til at vi stiller an med flyttebiler og lifte og bærer alt for dig og sætter det på plads. Har du blot brug for et tilbud på en flytning, hvor vi henter og bringer, kan dette naturligvis også klares. 

Vi er til for at gøre flytningen nemmere og mere bekvem for dig, så kontakt os endelig, hvis du vil have et godt flyttetilbud på din opgave.

Indhent et godt flyttetilbud

Sonderer du terrænet for at finde det bedste tilbud på en professionel flytning, har vi nogle af landets skarpeste priser. Selvom vi er billige, leverer vi høj kvalitet hver gang og behandler dine ejendele med respekt og omhu. Du får derfor en sikker flytning til små penge, som gør, at du ikke skal bekymre dig om at bruge tid på at flytte, slæbe tunge ting eller betale i dyre domme for en flytning.

Vi gør det nemt og smertefrit for dig at komme fra den ene bolig til den anden, og derfor kan du trygt indhente et flyttetilbud hos os. Vi pakker alt forsigtigt ned og transporterer det stille og roligt.

Skulle der imod forventning ske noget med dine ejendele, er vi naturligvis forsikret.

Vi flytter i hele landet

Uanset om du bor i Holbæk, Nordsjælland eller Vestsjælland og skal til den anden ende af Danmark, flytter vi gerne for dig. Vi har alt, hvad der skal bruges fra papkasser til tæpper, pakkepapir i ruller og flyttebiler. Skal du bruge et kompetent og effektivt flyttefirma til en flytning, så få et flyttetilbud her på siden.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte os på telefon 50 40 00 20eller skrive til e-mail: henning@rh-flyt.dk.

Indhent tilbud

 
 
 
 
Flytning fra:
Elevator

Flytning til:
Elevator

Er der klaver

Vælg over 150 kg

Ønskes lån af flyttekasser

Ønskes opbevaring

Ønskes nedpakning

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gå ind og like vores facebook side. Like, del og giv os ris og ros!​

​R&H Flyt & Transport ApS  |  Højvang 2, 4300 Holbæk  |  ​Tlf.: 50 40 00 20  |  henning@rh-flyt.dk  |  CVR: 21590673