R&H Flyt & Transport grafik

Privat flytning – du behøver ikke at røre en finger

​R&H Flyt & Transport ApS foretager flytninger for private over hele landet. Med os som flyttefirma er I sikre på, at der bliver taget professionelt og nænsomt hånd om alle jeres ejendele.​

Vi lægger stor vægt på omhu og varsomhed

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma, som tilbyder privat flytning? Så lad os hjælpe dig med flytningen. Hos R&H Flyt har vi stor erfaring med flyttearbejde, og vi flytter for kunder i bl.a. Kirke Saaby, Holbæk og Roskilde samt mange andre steder.

Vi udviser stor respekt for vores kunders private indbo. Derfor udfører vi flytninger med største omhu og varsomhed. Vi sikrer også et godt forarbejde, så vi får de bedste forudsætninger for at udføre opgaven så sikkert og stabilt som muligt. Dit indbo er naturligvis forsikret under flytningen.

Vi klarer alt flyttearbejdet for dig

Det er et stort arbejde at flytte til et nyt hjem, og der er mange opgaver, som er tidskrævende i en travl hverdag. Vi tilbyder af varetage hele eller dele af flyttearbejdet. Dermed skal du ikke bekymre dig om flyttearbejdet. Vi er naturligvis fleksible i forhold til dato og tidspunkt ved en privat flytning.

Vi medbringer gerne solide flyttekasser, og vi har også opvarmede lokaler, hvis der er behov for midlertidig opbevaring. Du kan også bestille nedpakning og udpakning, hvor vi emballerer og behandler dine ting med respekt, så de når sikkert frem. Du behøver med andre ord ikke at røre en finger, hvis du ikke ønsker det.

Hvad koster privat flytning?

Vores priser for en privat flytning afhænger bl.a. af antallet af kvadratmeter, som skal flyttes. Det kan også have en betydning, om du bor i stueplan eller på 4. etage, herunder om der er elevator. Tunge ting, som f.eks. et klaver eller inventar, som vejer over 150 kilo, har også en betydning. Dertil kommer, om vi skal pakke ned og pakke ud.

Du er velkommen til at høre nærmere om flytning privat, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en fair pris for flyttearbejdet. Du kan bede om et flyttetilbud her.

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

​Hos R&H Flyt er vi et professionelt flyttefirma med kompetente flyttemænd, der flytter for private og erhverv i København, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Roskilde, Korsør, Kalundborg og Næstved, med andre ord hele Nordsjælland og Vestsjælland.

Følg os på Facebook:

Kontaktoplysninger

R&H Flyt & Transport 

Ordrupgade 12, 4060 Kirke Saaby

Telefon: 50 40 00 20

E-mail: henning@rh-flyt.dk