R&H Flyt & Transport grafik

Firmaflyt og erhvervsflytning for firmaer i alle størrelser

​Står din virksomhed overfor en firmaflytning? Vi klarer alle størrelser erhvervsflytnings opgaver i Nordsjælland, Vestsjælland & København. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Søger du et kompetent og fleksibelt firma til firmaflyt og erhvervsflytning i Holbæk, Nordsjælland eller Vestsjælland? Hos R&H Flyt tilbyder vi firmaflyt for alle typer virksomheder uanset størrelse.

Vi kan varetage en hel erhvervsflytning, så I ikke skal bekymre jer om noget som helst - og har I behov for, at få opbevaret nogle ting et sikkert sted, har vi opvarmede lokaler til det eksakte formål.

Vi er et team af stærke flyttefolk, som har masser af erfaring med at flytte for firmaer. Vi stiller an til opgaven alt efter, hvor stort firmaet er, og hvor meget der skal flyttes. Vi har de rette redskaber til at gøre det så nemt og bekvemt som muligt – og du kan i stedet bruge tiden på noget, der skaber værdi.​

​Erhvervsflytning med respekt for jeres ejendele

Hos R&H Flyt tilbyder vi professionel firmaflyt og erhvervsflytning med omhu. Vi har stor respekt for jeres ejendele, hvorfor vi flytter alt med største omhu og varsomhed. Har du et kontor, hvor der er en masse inventar, der skal flyttes til et nyt kontor, klarer vi opgaven nemt og sikkert.

Vi er yderst effektive og grundige, når vi flytter. Vi gør vores forarbejde godt, således at vi har de bedste forudsætninger for at kunne transportere dine ejendele så sikkert og stabilt som muligt.

Vi tager gerne egne flyttekasser med, som kan holde til en hel del og giver os en mere gnidningsfri flytning, der er hurtigt overstået.​

Fleksible omkring tidspunkter og kan rykke hurtigt ved erhvervsflytning

Haster det med firmaflyt eller erhvervsflytning, er vi meget fleksible, hvad angår arbejdstid. Skal der rykkes akut på en opgave, stiller vi gerne et team til rådighed, som kan varetage din flytning med kyndig hånd.

Er du interesseret i at bestille os til dit firmaflyt, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring på telefon 50 40 00 20 eller skriv til e-mail: henning@rh-flyt.dk - vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

​Hos R&H Flyt er vi et professionelt flyttefirma med kompetente flyttemænd, der flytter for private og erhverv i København, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Roskilde, Korsør, Kalundborg og Næstved, med andre ord hele Nordsjælland og Vestsjælland.

Følg os på Facebook:

Kontaktoplysninger

R&H Flyt & Transport 

Ordrupgade 12, 4060 Kirke Saaby

Telefon: 50 40 00 20

E-mail: henning@rh-flyt.dk